Leveranciers herbruikbare bekers
Bekers kunnen het best aangekocht worden bij één van de bekerproducenten die samenwerken met het Wash-it netwerk. Zij garanderen ons en u kwalitatieve bekers tegen een marktconforme prijs. 

 

Bekers kunnen ook gratis of tegen zeer voordelige tarieven gehuurd worden via gemeentebesturen, intercommunales, bierproducenten, bierhandelaars, drankencentrales, koepelverenigingen, ... Meestal betreft het volumes onder de 2500 bekers per evenement. Voor grotere volumes bekers, die nodig zijn voor grotere evenementen, wordt meestal beroep gedaan op één van onze bekerpartners.  Zij kunnen snel grote volumes aanleveren en kunnen eventueel ook gepersonaliseerde bekers ter beschikking stellen.

 


Al van bij het ontstaan van Goodless is het hun missie om duurzame verpakkingen voor elke organisatie toegankelijk te maken en de ervaring voor de eindgebruiker te vereenvoudigen.

Zij zorgen niet alleen voor herbruikbare bekers en voedingsverpakkingen maar ook voor de nodige technologie en tools om herbruikbaar efficiënt in te zetten binnen elke organisatie hoe klein of hoe groot die ook mag zijn.


CupConcept is dé grootste Duitse bekerproducent met vestigingen en partners verspreid over Europa en een dochterbedrijf in Gistel.  Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn pionier in herbruikbare bekers en cateringmateriaal.  CupConcept is actief in sportstadia, bij grote concertevenementen en bij private en overheidsinstellingen.


Re-uz is dé grootste Franse bekerproducent met vestigingen in bijna alle Europese landen. Re-uz heeft meer dan 15 jaar ervaring in verkoop, verhuur en afwassen van herbruikbare bekers.  Zij hebben een vestiging in Wallonië met een grote voorraad herbruikbare bekers en een commerciële vestiging in Gent.  Zij zijn actief in Vlaanderen in grote sport- en concertstadia, bij gemeentes, intercommunales, festivals en horecazaken.